Aki drogériában dolgozik, mit gondol arról, aki terhességi tesztet vásárol?
Szerintem semmit. Csak lehúzza a terméket, és annyi. Napjában többen is vásárolnak ilyeneket, nem hiszem, hogy különösebben érdekelné. :-)
Múltkor egy hüvelykúpról diskuráltam egy idősebb gyógyszertáros bácsival. Na, akkor én éreztem magam furán. :-D
Évekig voltam DMben pénztáros. Hidd el, semmit nem gondolnak, észre se veszik, egyik áru olyan, mint a másik.
Amúgy mi két évig próbálkoztunk a babával, csomószor vettem egyszerre tampont meg tesztet. Na ha valami, az szánalmas :D de senkinek fel se tűnik, nyugi.
Ugyan azt amit arról aki sampont-dezodort-pelenkát-hajgumit stb. vásárol, szóval semmit.
De ha gondol is valamit... kit érdekel?!
Mi síkosítót szoktunk venni, a polc előtt megnézegetjük, kiválasztjuk, megbeszéljük.
Engem rohadtul nem érdekel ki mit gondol.
Egy ezer fős kis településen élünk, ha foglalkoznék vele ki mit gondol rólam, már bediliztem volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!