Patikában vagy drogériában lehet csak 1 darab ovulációs tesztet venni vagy csak szettben van?
Ha igen, milyen fajta az ami külön is kapható?
Nektek melyik fajta vált be egyébként?
Köszönöm!
Igen, tudom egy teszt nem teszt. Nem írtam az előbb, hogy már napok óta használtam a vaterás ovulációs tesztet, csak elfogyott, holnapra érkeznek meg az újak. A tegnapi már majdnem pozitív volt. Mivel mára pont nem maradt, ezért gondoltam pótolni másik fajtával, bár összehasonlítani nem lehetne az eddigiekkel. Ha pont most hagynám ki az nem lenne jó, szeretném látni lesz-e pozitív közte vagy sem. Már egy éve próbálkozunk, egy időben hőmérőztem, teszteltem, majd abbahagytam. most újrakezdtem, hogy lássam mi újság.
Eddig ilyen a görbém. Ma-holnap már ovulációnak kellene lenni.
Lehet veszek egy csomag facellét vagy expectet.
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Ciklus elején magas volt a hőm, 36,9-37 és ez korábban is így volt. Ami eltérő a régebbi görbéimhez képest, hogy a ciklus első felében ilyen sok alacsony hőt nem mértem, eddig 36,7 volt. Egyelőre biztosan nem volt meg az ovum. Volt egy cisztám is, szerintem előtte az is bekavart a hőmbe is és minden másba. Jó lenne már végre ha sikerülne nekünk is!
Igen, ma is jó lesz egy kis összebújás, kívánós is vagyok, szóval ovu ide vagy oda, elkapom a párom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!