Akinek 3 gyermeke van, a legtöbben maradnak otthon vele, a legkisebbel 8 éves korig?

Figyelt kérdés
És 8 évig csak a férj tartja el az 5 tagú családot? Vagy ki hogy oldja meg?

2019. nov. 25. 12:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem mindenki. Mi 3-an vagyunk tesok. Öcsém kettő volt, mikor anyukám visszament dolgozni.

Attól függ kinek mi a munkája, időbeosztása tudnak e partnerek lenni a férjjel a gyerekek szállítását illetően stb.

Aztán van az a férj, aki lazan eltart egy 5 tagú családot. Na nálunk nem ez volt a szitu. Ahogy a magyar családok 90%-nál szinten nem.

2019. nov. 25. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk nem dolgoznak a 3 gyerekesek és több 2 gyerekes anya sem. Bp.

Én sem dolgozom, nem élünk nagy lábon, de megélünk. Nálunk nincs semmiféle segítség, mindenre csak ketten vagyunk. Ahol van nagyi, tudja hozni-vinni őket, esetleg szüneteket bevállal, ott más a helyzet.

2019. nov. 25. 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerekem van, a legkisebbel a GYES letelte után még 1 évet voltam otthon GYET-en (otthonról dolgoztam félállásban), utána visszamentem teljes állásba dolgozni.
2019. nov. 26. 01:05
 14/15 anonim ***** válasza:
32%

"Első! Mit tudsz otthonról dolgozni?"

4 gyerek mellett szerintem bőven van mit csinálni otthon.

2019. nov. 26. 14:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A csed lejarta utan, a harmadik baba feleves koraban megyek vissza, ahogyan az elozonel is.

En vagyok a csaladfenntarto, nincs valasztasom.

2019. nov. 26. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!