Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Vannak itt olyan családok,...

Vannak itt olyan családok, hol anya dolgozik, apa van otthon a kisgyerekkel?

Figyelt kérdés

Érdekelne ez mennyire megvalósítható? Hány hónapos korától lehet ezt megoldani? Vagy akár olyat is lehet, hogy anyukaa munkahelyen pumpálja a tejet és azt cumisüvegből kapja utána a baba?

Neten láttam egy vlogot, amiben a család így oldotta meg, mert az anyuka orvostanhallgató és a gyakorlatot így tudták megoldani kisbabával. Sőt jött még a kistestvér és ugyanez volt a helyzet.

Minden érdekel erről, szívesen fogadom a válaszokat.

2019. aug. 19. 10:33
 1/7 A kérdező kommentje:
*ahol
2019. aug. 19. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk egy éves korától kb.egy évig így volt, életem legrosszabb döntése volt, azóta is bánom :/
2019. aug. 19. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fél éves korától a férjem volt itthon a gyerekkel, nekünk így tökéletesen megfelelt.:) Tápszeres volt, úgyhogy az etetés nem okozott gondot. De mi az elejétől fogva tudtuk, hogy én csak néhány hónapig leszek itthon, nem bírom jól a bezártságot, az állandó monoteitást, szeretem a munkámat és szívesen vártak is vissza. Simán megvalósítható, ha valaki ezt akarja.
2019. aug. 19. 11:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten itthon maradtunk és itthonról dolgoztunk (vállalkozás), teljesen egyformán vettünk részt az első években a feladatokban. Nekünk meg így volt jó. Ha én nem értem rá, volt tej a fagyasztóban (Avent pohár) és azt kapta üvegből. 2 gyerekünk lett, mindkettővel működött.

Mindenkinek más az ideális, keresni kell a lehetőségeket, megoldásokat, szerintem.

2019. aug. 19. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
8 hónapos volt a fiunk, amikor cseréltünk a férjemmel. Mindenkinek jó volt így. Férjem vetette fel az ötletet, nekem sem volt ellenemre. Nem bántuk meg, nagyon szoros így is a kapcsolatom a fiunkkal. Az ikerkistesókat viszont már nem vállalja a férjem. 🤣 De mivel tudja, hogy a gyeses élet nem könnyű, így sokkal többet segít mint egy átlagos apuka.
2019. aug. 19. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ahol mi elunk 4 honapot lehet otthon maradni sajnos, utana a ferjem felallasban homeoffice-ozott. Az etetes sem volt problema, tapszeres volt 3 hetes koratol.
2019. aug. 19. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Keresztlányomék szüleinél most jön a 2. baba. Anyuka csak a CSED idején lesz otthon, aztán apuka GYED-en.

Anyuka főorvos egy klinikán, apuka kb csak azért dolgozik, hogy ne üljön otthon. Nekik így lesz a legjobb.

Az etetésről nem beszélgettünk, gondolom tápszeres lesz, nem lesz idő fejni, meg nem lesz alkalom tárolni. (ha egyáltalán lenne teje)

2019. aug. 23. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!