Vannak itt olyan családok, hol anya dolgozik, apa van otthon a kisgyerekkel?
Érdekelne ez mennyire megvalósítható? Hány hónapos korától lehet ezt megoldani? Vagy akár olyat is lehet, hogy anyukaa munkahelyen pumpálja a tejet és azt cumisüvegből kapja utána a baba?
Neten láttam egy vlogot, amiben a család így oldotta meg, mert az anyuka orvostanhallgató és a gyakorlatot így tudták megoldani kisbabával. Sőt jött még a kistestvér és ugyanez volt a helyzet.
Minden érdekel erről, szívesen fogadom a válaszokat.
Mindketten itthon maradtunk és itthonról dolgoztunk (vállalkozás), teljesen egyformán vettünk részt az első években a feladatokban. Nekünk meg így volt jó. Ha én nem értem rá, volt tej a fagyasztóban (Avent pohár) és azt kapta üvegből. 2 gyerekünk lett, mindkettővel működött.
Mindenkinek más az ideális, keresni kell a lehetőségeket, megoldásokat, szerintem.
Keresztlányomék szüleinél most jön a 2. baba. Anyuka csak a CSED idején lesz otthon, aztán apuka GYED-en.
Anyuka főorvos egy klinikán, apuka kb csak azért dolgozik, hogy ne üljön otthon. Nekik így lesz a legjobb.
Az etetésről nem beszélgettünk, gondolom tápszeres lesz, nem lesz idő fejni, meg nem lesz alkalom tárolni. (ha egyáltalán lenne teje)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!