Tudnátok egy mintát küldeni, hogy kell megírni egy fizetés nélküli szabadság igénylést GYED időszakára a munkáltató felé? Köszönöm! 😊
Figyelt kérdés
2019. nov. 22. 10:34
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Ilyen mire kell neked?
Vagyis elvileg nem kell
3/8 anonim válasza:
Link lemaradt
De közben jött az 1. Válasz is...
Ugyanezt szerettem volna
4/8 anonim válasza:
Már hogyne kellene. Kérelem nélkül mire fel kapna fitetesnelkuli szabadsagot szerinted?
5/8 anonim válasza:
Nekem nem kellett kérni,csak gyedet igényelni.
6/8 anonim válasza:
Mindenkinek kell, a munka törvénykönyve előírja, legfeljebb nem volt vele tisztába a bérügyes vagy könyvelő, hogy kell, ezért nem kért.
Majd ha lesz egy esetleges ellenőrzés, és pont téged ellenőriznek szúrópróba szerűen, akkor majd vagy kapkodva bekérik tőled vagy csinálnak ő egyett.
7/8 A kérdező kommentje:
Tőlem kérték, poénból nem írnám ki. Köszönöm a linket, ezt megtaláltam. Az okhoz kit kellene írni, hogy fogalmazzam meg? Bocsi a hülye kérdésért, első baba. 🙈
2019. nov. 22. 20:41
8/8 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi, megírtad a végén azt is kedves 1.válaszoló! Nagyon köszönöm!
2019. nov. 22. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!