Más is van akinek lejárt a gyes de még munkahelyet nem talált?
Ha apuka reggel 7-re jár dolgozni, miért nem tudja ő vinni a gyereket? Az óvoda felénk pont ezért már nyitva fél 7 körül.
Ez nem indok, hogy neked délben haza kell vinni a gyereket. Sokan nem dolgoznának ovis gyerek mellett, ha délben haza kellene vinni. Szeptember óta 20 hely, az semmi. Ez mind csak egy halom kifogás.
Nálunk már 6-kor nyit az ovi, ha nálatok is, akkor apuka el tudja vinni, vegye ki ő is a részét.
Az óvónő nem kötelezhet rá, hogy hazavidd a gyereket ebéd után, még akkor sem, ha otthon vagy. Tegyél panaszt az óvodavezetővel v. a fenntartónál. Próbálj részmunkaidőt keresni, tudom nem könnyű. Merre laksz?
Én 3 tíz év alatti gyerek mellett dolgozok heti 20 órát egy hiperben, apukával felváltva rendezzük a gyerekeket. Persze én többet veszek ki, a félállás miatt. Párod hétvégén dolgozik? Ha nem, akkor akár hétvégi munkát is tudsz vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!