Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Más is van akinek lejárt a...

Más is van akinek lejárt a gyes de még munkahelyet nem talált?

Figyelt kérdés
Költözés miatt felmondtam a régi munkahelyemen nyár végén. Kislányom szeptembertől oviban van délig. Már egyre jobban magam alatt vagyok, hogy nem találok munkát pedig kb 20 helyre jelentkeztem de ahonnan szóltak eddig ott nem érek oda oviba zárásig más pedig nem tud menni a gyerekért. Pénz is jó lenne már, meg társaság is nagyon hiányzik.

2019. nov. 7. 15:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%
De min vitáztok? Hogy nem tudsz tanfolyamra se járni, mert ők nem akarják vègezni a munkájukat?
2019. nov. 7. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:
21%

Ha apuka reggel 7-re jár dolgozni, miért nem tudja ő vinni a gyereket? Az óvoda felénk pont ezért már nyitva fél 7 körül.

Ez nem indok, hogy neked délben haza kell vinni a gyereket. Sokan nem dolgoznának ovis gyerek mellett, ha délben haza kellene vinni. Szeptember óta 20 hely, az semmi. Ez mind csak egy halom kifogás.

2019. nov. 8. 08:15
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Ez tiszta kamu...a patkány egyen meg 😀😁😂😂 vedd a bátorságot és kérd ki az ovoda házirendjét abban minden benne lesz. Nem lustaanyának kéne lenni.
2019. nov. 8. 13:54
 14/14 anonim ***** válasza:
60%

Nálunk már 6-kor nyit az ovi, ha nálatok is, akkor apuka el tudja vinni, vegye ki ő is a részét.

Az óvónő nem kötelezhet rá, hogy hazavidd a gyereket ebéd után, még akkor sem, ha otthon vagy. Tegyél panaszt az óvodavezetővel v. a fenntartónál. Próbálj részmunkaidőt keresni, tudom nem könnyű. Merre laksz?

Én 3 tíz év alatti gyerek mellett dolgozok heti 20 órát egy hiperben, apukával felváltva rendezzük a gyerekeket. Persze én többet veszek ki, a félállás miatt. Párod hétvégén dolgozik? Ha nem, akkor akár hétvégi munkát is tudsz vállalni.

2019. nov. 10. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!