Valaki tud infót ezzel kapcsolatban?
Sziasztok.
Természetesen majd az illetékes helyen is utána fogok járni a témának, viszont van még időm arra. Elsősorban szeretném itt megkérdezni, hogy ilyenkor mi jár? Vagy mit igényelhetek?
Szeptemberben töltötte a lányom a 2 évet. GYED alatt sajnos megszűnt a munkaviszonyom, mivel a cég, ahol dolgoztam megszűnt. Most kapom a GYES-t. Viszont jelenleg 10 hetes várandós vagyok.
Mivel nincs munkaviszonyom, így gondolom, ha 2020 áprilisban megszületik a kistesó, így utána nem kaphatok gyedet?!
Gondolom ilyenkor nem számít, hogy az első gyermekem előtt van 4 év folyamatos munkaviszonyom, mivel ez a gyed alatt megszűnt.
Van valami, amit esetleg fogok tudni igényelni az egyszeri anyasági mellett?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
Nem feltétlen ehez igazítottam volna a terhességet, tervezett volt, és nem okoz gondot, ha most ezt "elbukom". Csak utána szerettem volna járni, hogy mik azok, amiket majd igénybe vehetek.
De köszönöm szépen a segítséget 😊
Igen, az adókedvezményt a férjem fogja igényelni.
Köszönöm szépen a válaszokat😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!