Hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Passzív gyeden vagyok 1 éve. Most kaptam munkát. Kiderült, hogy terhes vagyok. Terveztünk később második gyermeket, szóval nem ezzel van a baj. Ha a férjem kéri a gyedet, akkor később ő is megkapja a gyedet a fizetés mellé? Bölcsiben dolgozom, tehát tudom vinni oda magammal 6 hónapos korától. Ugyanez a kérdésem a nagymama esetében? Illetve a párom jogosulte a családi adókedvezményre gyed mellett? Előre is köszönöm!2019. szept. 5. 07:46
1/3 anonim válasza:
"Ha a férjem kéri a gyedet, akkor később ő is megkapja a gyedet a fizetés mellé?"
Amenyiben ,megfelel a feltételeknek, igen.
"Ugyanez a kérdésem a nagymama esetében?"
Nagyszülői gyed nem létezik.
"Illetve a párom jogosulte a családi adókedvezményre gyed mellett?"
Igen
2/3 anonim válasza:
"ő is" - ez mitg akar jelenteni? Csak egyikőtök vehet igénybe ellátást a gyerek utan
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!