Jelenleg több problémám van. Nem igazán tudom mi bajom van és hogyan oldjam meg. Nektel volt ilyen?
Több mint egy hete szültem császárral. Ez a második császárom és hát sokkal rosszabb volt mint az első. Meg is viselt rendesen. A korházban az utolsó napon sírógörcsöt kaptam és nagyon fárast is voltam mivel 4 napon keresztül 4 csecsemővel voltam 0-24 ben egy szobában. Nem kell mondanom hogyan néztem ki. Ahogyan haza jöttem sokszor sírhatnékom volt ami mára jobb lett viszont az étvágyam azóta os szörnyű...talánnha egyszer tudok enni és akkor is fáj a gyomrom. Depressziósnak nemnérzem magamat a gyerekeimet ellátom és nagyon jól összehangolok mindent. Nem értem miért van ez velem...igaz van még más dolog ami a lelkemen vannde az egy ideje már fenn áll. Ez el fog múlni vagy beszéljek valakivel? Szörnyennszégyellem mert ilyen nem volt az elaő gyerekemnél..mellékesen nekem már akkor is volt 2 nevelt gyerekem vagyis most jelenleg 4 van :)
2. A babám nagyon nehezen pukizik és kakil...adom neki.a biogaiat és az espumizant nem tusom még mit csinálhatnék és hogy egyáltalán normlális vagy csaknmost szokja a szervezete a félig anyatejet félig tápszert. Mert sajnos kevés a tejem neki.
Köszönöm.a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!