A problémám, hogy laptopon jelenleg windows 10-et használok és a sima fülhallgatómat, headset-nek érzékeli (szerintem) és emiatt, ha be van dugva a füles nem működik a mikrofon. Mit kéne állítanom, hogy jó legyen? (többi lent)
Windows 8.1-nél megjelent az rögzítőeszköznél 2 mikrofon és a gép-et pipáltam be és akkor tökéletes volt, de windows 10-nél csak az beépített jelenik meg és ha bedugom egész egyszerűen átvált arra (a nem létezőre, mert fülesemen nincs mikrofon) és így nem tudom használni a beépítettet.
Mit gondoltok mi lehet a gond? Szívok vele már jó ideje, de nem tudok megoldást :S
A hangkártya driverét frissítsd.
Ha bedugsz valamit, akkor elő kéne jönnie egy ablaknak, ahol ki lehet választani, hohy hogyan használod a bedugott esközt
válaszd ki a beépített mikrofont
így: fáj kezelő -> vezérlőpult -> Hardver és Hang -> Hang
ott rákattintasz ara az eszközre jobb klikkel amit használni akarsz és kiválasztod azt hogy "engedélyezés" írj rám privátba ha még mindig nem jó mert van még pár motszer amivel meg lehet csinálni
válaszd ki a beépített mikrofont
így: fáj kezelő --> vezérlőpult --> Hardver és Hang --> Hang
ott rákattintasz ara az eszközre jobb klikkel amit használni akarsz és kiválasztod azt hogy "engedélyezés" írj rám privátba ha még mindig nem jó mert van még pár motszer amivel meg lehet csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!