Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljak, hogy hangosabb...

Mit csináljak, hogy hangosabb legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az lenne, hogy van egy fejhallgatóm aminek van egy szééép mikrofonja. A baj csak az, hogy ez a mikrofon nagyon halk. De nagyon. Azok, akikkel beszélek(tök mindegy hol) nem hallanak rendesen. Szinte kiabálnom kell, hogy megértsék mit mondok. Most raktam át a fejhallgatót laptopra, és értették mit mondok. Állítólag még hangos is voltam. Egyébként USB füles. Minden beállítás mindenhol maxra van húzva. Mivel oldhatnám meg, hogy értsék, amit beszélek a gépen is?

2016. jan. 20. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Realtek kezelőpultban (vezérlőpult) navigálj a mikrofon fülre. Mikrofonjel erősítése, majd adj rá + 12 dB-t. Vagy amennyit szeretnél. Ha már sípol,akkor vegyél le belőle.
2016. jan. 21. 02:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Direkt irtam, hogy usb fules:) ezen ott nincs erosites
2016. jan. 21. 06:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy megoldást találtam:

"1. Open controlpanel

2. Open sound/playback devices

3. Select USB Headset, and click on the Properties

4. Opel Levels tab, and click on Balance button

5. Slide one of the sliders so that the values are different, for example top at 100, and bottom at 99."

2016. jan. 21. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!