Hogyan oldjam meg? Ötletek?
Figyelt kérdés
Kislanyom egy bodyban alszik de így is izzad. Elalvás elott megy a klíma, ventilátor egész éjszaka de úgy hogy ne fújjon rá. 2 ablak nyitva. Így is folyton melege van és sír folyton ébred nem tud elaludni. Gondoltam rá hogy egy pelusban altatom viszont akkor pedig azért ébred mert keresi a cumiját amit nem talál mivel nem tudom hova oda kapcsolni a láncal. Na most akkor?2019. júl. 1. 08:23
1/7 anonim válasza:
Vedd le a bodyt róla, cumit tedd a feje mellé lánc nélkül. Alvás előtt mutasd neki hova rakod
2/7 anonim válasza:
Ne adj rá body-t, megsül szegény.
3/7 anonim válasza:
Hány fok van nálatok, hogy klima,ventilátor és nyitott ablak se segit?
Nem lehet hogy inkább a foga?
Lányom is folyton ébred emiatt, alvás közben nem izzad,de mikor elkezd mocorogni,sirni, mire megyek hozzá én is izzadtnak érzem. De biztos hogy nincs melege alapból.
4/7 anonim válasza:
Bocs az offért, de te úgy altatod, hogy a cumi láncon van? Én nem merném, eléggé veszélyes ez szerintem. Nekem ha a babakocsiban elalszik akkor is lekapcsolom a cumiláncot. A kiságyba meg rakok több cumit is, egyet biztos megtalál közülük.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen eddig úgy aludt. De így belegondolva teljesen igazad van hogy baj lehet. Akkor teszek oda több cumit.
2019. júl. 1. 12:22
6/7 anonim válasza:
Annyira durva hogy Ennyire nem Birjàk a gyerekeitek a meleget....
Lányom hosszúban alszik 26
Fokban simán
7/7 A kérdező kommentje:
Örülj neki hogy bírja.
2019. júl. 1. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!