Van 2 ékszerteknősöm és most kerülnek egy 50cm mély akváriumban, és fogalmam sincs, hogy hogyan oldjam meg nekik a kimászót. Ötletek?
lehetőleg ne úgy mint a hugim
szétment a melegítő termosztát, nem vette észre, azt egy marék vízben ültek szegények.... ott volt kimászó :)
A ragasztott a legcélszerűbb, az nem foglal helyet az úszótérben, az alja bujkálóként is szolgál.
A sziklával csak a macera van, ha könnyű felborítja, odébb túrja, cserélni kell ahogy nő a teknős, nagy helyet foglal az akvaterráriumban.
Nekem ragasztott van, nagyon jól bevált. Neked miért nem tetszik, vagy miért zárkózol el így tőle?
szélesség,mélység,magasság: 98cm,35cm,50cm
A hungarocel az ilyen darabos lesz és mű, szerintem de egy próbát megér köszönöm😉! A műsziklák nincsenek 50cm magasak, vagy ha vannak is akkor nagyon szélesek és elveszik az úszásteret... Azon gondolkodtam hogy a kocsibeállóból megmaradt pár téglatest és azokat berakhatnám nekik.Tetejére rátennék egy kisebb műsziklát az oldalát még eltakarnám növényekkel vagy valami ilyesmi. Ez bevállhat?
Nekem az akvárium 100 cmx50 cm és 50 cm magas.
Színig van vízzel.
A tetején van egy keret, amire szilóba van ültetve 4 üveglap a 4 oldalára, tehát olyan, mintha egy felső akvárium is lenne a vízzel teli akva tetején. Plexiből kreáltam kimászó rámpát és ezen a felső részen belül van a napozó rész.
Szerintem ez a legjobb mód, mert így van sok víz, tudnak úszkálni, de nem veszi el a helyet az akvából a napozó rész. Remélem el tudod képzelni, de ha nem, akkor még írok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!