Mikor nő a foga mindig sírni fog?
Nem lehet megjósolni.
Lányomnál csak a szemfogak és a hátsó örlők voltak vészesek, de nagyon.
Ellenben borzasztóan hasfájós volt, első 4 hónapot végig üvöltötte.
Nekünk is nagyon nyugodt volt a babánk, hamar kialakult a napirendünk. Rengeteget ijesztgettek, hogy majd ha jönnek a fogak, vége a nyugodt időknek. Ehhez képest a kisfiam rá se hederített a fogzásra - inkább napközben láttuk rajta, hogy rágcsál, hűsíti néha, na meg rengeted nyálkendőt használtunk el :) Viszont éjszaka teljesen jól aludt! Szóval nem lehet tudni előre, ne aggódj miatta :)
Egyébként én azt veszem észre, hogy ha azt mondod, minden tök jól megy nálatok a babával, mindig vannak, akik erre rögtön rávágják, hogy "ááá úgyis nemsokára rosszabb lesz". Először jön, hogy vigyázzatok, még ezután lesz hasfájós, aztán majd jön a foga, aztán ha ez sem jött be, akkor a következő fenyegetés, hogy majd ha már nem szopizik, minden bedől, ha mégsem, akkor a dackorszaknál tuti a falat kaparod majd :) A kisfiam most 2,5 éves, és jelentem, hogy ezek közül semmi nem jött be. Szóval szerintem fő a pozitív hozzáállás, és nem kell aggódni semmi miatt, minden tök jó lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!