Mitol romlik ilyen koran a foga a szinte keteves kisfiamnak?
Genetika, cumi, cukor -a méz is cukornak számít.
Barazda beontes, a fogorvost kérdezd meg mikortól lehet
A mez tomeny cukor. Itt rontottad el ( egyebkent sem szabad mezet adni 1,5-2 eves korig) .
Most meg cukros tea. Hat, ne csodalkozz :(
1,5 de inkabb ket eves kor.
Mehesz a ferjed, es nem mondta, hogy a mez tomeny cukor, es elrohasztja a gyerek fogat ?
Ott rontottad el kerdezo, hogy cukrozod a teajat es mezet adtal neki.
Most mar nyilvan nem tudod ezt visszacsinalni, viszont torekedj arra, hogy csak vizet igyon, vagy teat cukor nelkul. A cukros/mezes teara amugy is csak szomjasabb lesz.
En nem ertem, hogy a babakat miert kell mindenfele lottyre szoktatni. A viz a legtermeszetesebb es legegeszsegesebb valasztas. Tudom, hogy sok gyerek eloszor nem fogadja el, de nem azert, mert nem jo, csak mert furcsa nekik tej/tapszer utan... de par nap alatt megszokjak. A viz nem rossz es nem ellenseg. Nincs olyan, hogy valaki nem szereti, ha szomjas. max az izesitett valamit preferalja.
Azon is majdnem elajultam, mikor az egyik baratnom mondta, hogy soha ne adjak semmi mast inni a babamnak vizen kivul, mert o mindig gyumolcslevet adott az ovenek, mert azt hitte, hogy abban nincs cukor (??????????? Az a legdurvabb, hogy szakacs, azert tisztaban lehetne az ilyen dolgokkal egy picit, hogy MINDEN gyumolcsben van cukor, még ha nem is hozzaadott..), es nagyon hamar tonkrementek neki is a fogai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!