Mossam a baba fogát vagy ne?
Bocsi, hirtelen ezeket találtam :) Nem olvastam őket végig, mert már korábban olvastam a témáról. Akit érdekel, talál komolyabb forrásokat is.
9-10-es voltam.
Elnézést,hogy nem közvetlenül a te kérdésedre reagálok kérdező,hanem pár válaszra.
Érett felnőttként tényleg ekkora problémát okoz az,hogy meg tudjunk különböztetni egy hiteles forrást egy hiteltelentől?
Számomra hihetetlen hogy még mindig ennyire képesek befolyásolni az összeesküvéselméletek és az ehhez kapcsolódó oldalak.
Miért hitelesebb egy világhelyzete blog,ami azt mondja,hogy a globális média hazudik,nem mondja el az igazságot neked,de ha ezt az oldalt olvasod,akkor fel tudsz ébredni,mert mi kinyomozzuk neked azt,ami a dolgok mögött van,mint a saját fogorvosod vagy akár egy biológia tankönyv?
Persze,nagyon izgalmasak ezek az összeesküvés elméletek,király filmek,könyvek születhetnek a témában,de attól még a valóság nem ilyen.
Hogy akarják olyan szőlők megtanítani a gyereküknek a felelős internethasználatot,akik maguk se tudják felelősen használni az internetet?
Kérdező,azt ajánlom,hogy ezt olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!