Töltenétek fel képet arról a bizonyos fehér csíkról? Hogy néz ki az íny, ha nemsoká kibújik a fog?
Dentinoxszal kenem, nekünk az bevált. Kipróbáltam magamon is, amikor begyulladt az ígyem, két nap alatt rendbe tette. Itthon a 10 gr-os kiszerelés 2000 forint felett van, Angliában a 15gr-os 85p, kb 400 forint. Legutóbb, mikor kinn jártam, hoztam hármat, de szerintem ha elfogy, postáztatok haza :D
Próbáltuk a Viborcult, homeós kúp, semmit nem használt. Egyetlen egy nagyon durva éjszakánk volt, amikor hajnali kettőkor már láttam, hogy egyikőnk sem fog aludni egy percet sem, és a karomban is üvöltött a fájdalomtól, akkor adtam neki 3 ml panadolt (4,5 ml az életkorának meglelelő normál adag). Nem adom neki nyakra főre, de ez olyan helyzet volt, hogy úgy láttam, csillapítanom kell a fájdalmát. Tudom, hogy sokak szerint ez sem oké, és a 40 fokos lázra se adnak paracetamol, én máshogy látom.
Sziasztok!
Próbáljátok ki a Chamomilla CH15-ös homeopátiás gyöngyöt, nekünk bevált mindkét gyereknél.
Nekem a doki azt javasolta, hogy reggel oldjak fel 15 golyót két evőkanálnyi vízben és napi 5-6 részre elosztva adjam nekik. Az első nap még pokol volt, de a második naptól sokkal jobban viselték, pedig volt, hogy a lányomnak 38 fokos láza lett, mert egyszerre jött ki négy hátsó örlőfoga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!