Sűrű krémszerű fehér folyás az a bizonyos tojásfehérjés folyás amiről beszéltek? Ez lehet a terhesség egyik jele?
Hát én nem látom hogy babára utalna, nemrég volt a peteérése szerintem. Méghozzá 20 cn-en.
De ettől függetlenül simán lehetsz babás :)
De a görbéd nem utal erre.
Szerintem a 22-ik cn-odon volt ovud.De bocsi,ha én tévedek.
Ebben a hónapban nekem is elhúzódott a pém.
A 22. napodon volt tüszőrepedés. Ez óta magas a hőd, ami teljesen természetes. Ez még nem babás görbe.
babás görbe akkor lesz belőle, ha még egy hét múlva is magas lesz a hőd, de a vérzésed nem jön meg. tesztelni egészen addig nem érdemes, mert úgyis negatív lesz. A teszttel érdemes várni a fogantatás (tüszőrepedés) utáni 12-14. napig minimum, és akkor is érzékeny tesztet kell hsználni (10-eset). A 25-ös ézékenységű teszt ilyenkor még lehet, hogy negatívat mutat.
Nekem 12 dpo-nál a 10-es teszt reggeli pisiből alig észrevehető pozitívat mutatott. A második csík inkább csak sejthető volt, mint látható. A 25-ös teszt garantáltan negatív lett volna.
17h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!