Normális hogy ennyi idő alatt még nem jött ki teljesen a foga?
Figyelt kérdés
Kisfiam 9,5 hónapos. Július elején bújt ki az első fogacska és nem sokkal utána a másik is. Az első félig van kint a másik egy kicsit kisebb de most már egy jó hónapja nem látok változást. Angliában élek, említettem a védőnőnek, az csak legyintett, hogy van ilyen, kb ezt is vártam tőle sajnos, csak mindenhol azt olvasom, ha már kibújt akkor gyorsan kijön teljesen.
Normális hogy ilyen sokáig nem történik semmi, illetve hogy két hónap alatt nem jött még ki a teljes fog?
2014. aug. 23. 22:28
1/5 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, nekem egyik gyerekemnél sem úgy történt semmi, ahogy a könyvekben meg az újságokban le van írva, mégis klassz gyerek mindkettő. A kisebbiknek pl hetekig kenegettük az alsó ínyét, mondván jön a foga és ugyebár mindenhol azt írják hogy az alsók jönnek ki először... aha, szépen kibújt először a felső kettő neki...
2/5 anonim válasza:
Szerintem normális, ezen ne aggódj!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindig találok valami aggódnivalót :)
2014. aug. 23. 22:56
4/5 anonim válasza:
Hát, fiam napra pontosan 11 hónapos volt, mikor áttört az első foga, jövő héten 14 hónapos, és szerintem még nincs kint teljesen. De nála az egész folyamat nagyon lassú volt, nem csodálom, hogy időnként hosszabb időre leáll a növekedés. Most 4 foga van egyébként, az alsó kettő kb. 3/4-ig van kint, a felsők egy hónappal később jöttek, azok szerintem nagyjából félig lehetnek kint. Aztán ki tudja, mekkorák lesznek valójában...
5/5 anonim válasza:
Mit tudsz tenni? Egy fogóval kicibálod, ami még nincs kint? Ez egy felesleges aggódás, csinálj inkább valami értelmeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!