Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Nincs türelmem nyugtatgatni,...

Nincs türelmem nyugtatgatni, az apja türelmesebb. Hogy lehetek ilyen szar anya? Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Üvölt. Jön a foga. Èn meghallom ès a világból ki tudnèk szaladni. 20percig bírom kb. aztàn üvölteni tudnèk èn is. Az apja jól bírja,akàr óràkig is. Èn meg nem tudom megnyugtatni. Több gyereket akartunk,de mióta làtom,milyen szar anya vagyok,úgy èrzem,elèg ezt az egy szegèny gyereket velem szivatni. Èreztetek ti is îgy? A türelem tanulható vagy törõdjek bele, hogy ez van ès megszívta szegèny gyerekem??
2014. júl. 12. 01:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Annyira utálom ezt a "szaranyázást"... honnan vesztek ilyen szavakat?
2014. júl. 13. 23:32
 12/13 anonim válasza:
0%

"az apukája meg munka után persze, hogy több türelme van. "

irigylem a penge logikádat.

2014. júl. 26. 20:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó még jó hogy a kérdésre válaszoltál és felfogtad az olvasott szöveget. Szövegkörnyezetből kiragadtál egy fél mondatot gratulálok.

Ja én pedig a szövegértelmezésedet irigylem pff.

2014. aug. 5. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!