Egy, másfél éves gyermekednek hányszor mosod a fogát egy nap és mivel?
Mi lenne ártalmas a fogkrémben? Szerinted gyártanak olyan fogkrémet gyerekeknek amire ráírják, hogy 0 éves kortól, ami ártalmas lenne?
Söt ha a gyermek nem kap máshonnan fluoridot, akkor 1 éves kor felett már nagyon fontos a csontoknak a fluorid. A fogkrémek pont annyit tartalmaznak amennyire a napi adagja a gyereknek, így nem kell plussz fluorid tartalmú vitamint adni neki.
1 éves kor alatt azért nem ajánlják mert a fluorid hasfájást okozhat.
Külföldön élek, itt kétféle vigantolt adnak. Az egyik ami fluorral és egyik ami nélküle. Ha hasfájást okozna a fluorid akkor csak a sima D vitamint lehet andi, amúgy már babakorban itt adják a flouridot, mert a fogaknak és a cosntoknak nagyon nagyon fontos.
Én napi egyszer, este mosom a fogát, Nenedent fogkrémmel.
Erre rá van írva, hogy direkt olyan kicsiknek készül, akik még nem tudják kiköpni, szóval nem baj, ha lenyeli.
köszi mindenkinek.
végül a gabi fogkrém mellett döntöttem. nagyon finom illata van, és megkóstoltam: az íze is jó.
ja, és a gyerek is imádja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!