Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Fogzással is össze lehet kötni?

Fogzással is össze lehet kötni?

Figyelt kérdés

Kislányom egy hete taknyos ,most már nem is annyira ,de hurutosan köhög amire fluimucilt kap a 100 mg felét napi 1x,nyálzik ,meg minden ,éjszaka alszik csak ritkán köhög .

Mert ugy hallottam ilyenkor fogékonyabbak a betegségekre!

Tüdeje redben van!

láza sincs,14 hónapos volt tegnap és a felső 2 nagyfog jön most vettem észre igy már 12 fogacskánk lesz.

2013. szept. 20. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, biztos erre is rá lehet fogni.

Nekem a "fogzás" egy nagy megfoghatatlan valami. Ha akarom bármit rá lehet fogni....

2013. szept. 20. 13:44
 2/4 anonim ***** válasza:
A fiam 15 hónapos, ő is náthás és köhög + jön a 3. kisörlője is. Neki volt egy kis hőemelkedése, de az szerintem betudható annak, hogy 1 hete kapta meg a 15 hónapos oltásokat. Egyébként jókedvű, élénk, jó az étvágya, szóval nem érzi rosszul magát. Szerintem nem a fogzás miatt beteg, egyszerűen csak megfázott.
2013. szept. 20. 13:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves második válaszoló !!

Első te meg próbálj legközelebb értelmes válasz irni!

2013. szept. 20. 13:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát mi is hasonlóan vagyunk, és szerintem is köze van hozzá.

18 hónapos a lányom 15-16. fogacskája bújik most neki (oldalsó metszőfogak).

Nálunk csal hatatlan jele a fogzásnak, hogy naponta többször kakil, nem hígabb, csak a napi 1-2 helyett 3-4. Még aznap el is kezdett folyni az orra, másnap meg is láttam, hogy jönnek a fogacskák, be is lázasodott egyetlen napra. Voltunk dokinál, semmi egyéb baja nincsen... Szóval igen, szerintem a fogzás miatt van.

Korábban is, az első metszőfogakkal minden egyes alkalommal belázasdott, bár akkor semmi más baja nem volt, se láz, semmi...

2013. szept. 20. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!