Fogzással is össze lehet kötni?
Kislányom egy hete taknyos ,most már nem is annyira ,de hurutosan köhög amire fluimucilt kap a 100 mg felét napi 1x,nyálzik ,meg minden ,éjszaka alszik csak ritkán köhög .
Mert ugy hallottam ilyenkor fogékonyabbak a betegségekre!
Tüdeje redben van!
láza sincs,14 hónapos volt tegnap és a felső 2 nagyfog jön most vettem észre igy már 12 fogacskánk lesz.
Hát, biztos erre is rá lehet fogni.
Nekem a "fogzás" egy nagy megfoghatatlan valami. Ha akarom bármit rá lehet fogni....
Köszönöm kedves második válaszoló !!
Első te meg próbálj legközelebb értelmes válasz irni!
Hát mi is hasonlóan vagyunk, és szerintem is köze van hozzá.
18 hónapos a lányom 15-16. fogacskája bújik most neki (oldalsó metszőfogak).
Nálunk csal hatatlan jele a fogzásnak, hogy naponta többször kakil, nem hígabb, csak a napi 1-2 helyett 3-4. Még aznap el is kezdett folyni az orra, másnap meg is láttam, hogy jönnek a fogacskák, be is lázasodott egyetlen napra. Voltunk dokinál, semmi egyéb baja nincsen... Szóval igen, szerintem a fogzás miatt van.
Korábban is, az első metszőfogakkal minden egyes alkalommal belázasdott, bár akkor semmi más baja nem volt, se láz, semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!