Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hasfájást össze lehet...

A hasfájást össze lehet téveszteni mással? Pl éhséggel, vagy fogzással?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy fura a kérdés, de már nem tudom mit gondoljak. A babám 4 hónapos és 2 hetes. Mindig átalussza az éjszakát, de 2 héttel ezelőtt és most is rájött valami, és kb egy hétig (most nem tudom meddig fog tartani) éjszaka sírva felébred egy-kétszer. Ilyenkor vigasztalhatatlanul sír és gombóccá formálja magát (a fenekét felnyomja), rángtja a lábát. Semmitől nem nyugszik meg, csak ha megetetem, utána sokkal jobb a helyzet. Ez mi lehet, mert napközben nem csinálja ezt és jókedvű. Most csak megnyugtatja magát a szopizással (de hallom, hogy eszik rendesen), vagy lehet, hogy éhes lett volna? Létezik ilyen, vagy csak a szél bántja? Egyébként valószínűleg a foga is beindult, nem tudom, az bezavarhat-e. Aki járt hasonlóképpen, légyszi segítsen!
2010. jún. 4. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha elfogadja a cicit, láthatóa, hallhatóan szopik is, csupán éhes lehet :))
2010. jún. 4. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha rendesen szopizik akkor biztos éhes,de a poci is biztos, mert akkor szokták a lábukat húzgálni. Az anyatej meg ugye beindítja az emésztést, segít a puki gondon.
2010. jún. 4. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:

mi nagyon hasfájósak voltunk 7.hétig, ez nálunk úgy zajlott, hoyg este lefekvés előtt cici és utánna hiába tettem le aludni, nagyon nagyon sírt, és csak akkor hagyta abba, ha kikakilta magát, ez volt 3-4 óra ordítás is...cici nem kellett neki, víz sem, nyomkodtuk a lábát és pukizott, és ordított, aztán jött a kaki és minden jó volt

pokol

szóval a tiéd csak ÉHES:)

2010. jún. 4. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Köszi a választ. Egyébként tudom miről beszélsz, mert az én babám is 2 hetes korától 2,5 hós koráig hasfájós volt és tudom milyen durva tud lenni. Csakhogy azt kinőtte és most vagy visszatérőben van vagy nem tudom.
2010. jún. 4. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!