Fogzási nyűglődés hány napig tart foganként?
Már 4. napja szenved a kisfiam a legelső fogával, éjjel órákig sír, nappal is nyűgös, eddig elvolt egyedül is, most meg szinte mindig az ölemben, közelemben van csak el sírás nélkül.
A fogzás miatt benyelt valami vírust is, tüsszög, folyik az orra.
Az az érdekes, hogy a fog hegye már kint van, látszik és érzem is az ujjammal, mégis szenved szegénykém.
Lehet, hogy egész addig ilyen lesz amíg teljesen ki ne nő????
Ugye nem?? :)
Ez már a 4. éjszaka lesz egyhuzamban :(
Már én is kivagyok, ezt az állandó sírást hallgatni nagyon nehéz, főleg, hogy eddig álomgyerek volt, hozzászoktam a jóhoz :)
Akkor lehet, hogy mivel az első alsó metsző már kibújt, nem is amiatt nyűgös, hanem mert mellette már nagyon duzzadt a következő fognál is.
Kedves kérdező, nem akarlak elkeseríteni a válaszommal, nem ez az általános, ami nálunk van, de azért leírom.
Kislányomnak most jön a 9. foga. Eddig minden fogacskával kb. egy hónapot szenvedtünk, de minimum 2 hetet.
Ha valaki idetéved leírom tapasztalatnak:
Azóta most jön a fiam 8. foga és az első 2 fogat leszámítva (ami miatt kiírtam a kérdést) észre sem vettük szerencsére az egészet, már csak azt láttam mindig mikor megrepedt az íny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!