Biztos hogy a foga bántja? Kezdek kételkedni!
Kislányom 19 hónapos és már több mint egy hete csak szenvedünk.Sír semmi nem jó ha felveszem azt akarja hogy letegyem ha leteszem az kell hogy felvegyem.Mindig álmos de aludni nem alszik csak szenved.A keze mindig a szájában van alig eszik.Nincs láza sem hőemelkedése,nem megy a hasa.Szóval semmi olyan hogy orvoshoz kéne vinni de tényleg csak hisztizik egész nap.Este viszont ébredés nélkül alszik egész éjszaka.Nem kell neki a játék sem az étel.Illetve eszik pár falatot de aztán megint felvisít és ennyi volt a kaja.Kenem az ínyét és kap fájdalom csillapítót. Védőnővel beszéltem mert most volt látogatáson és azt mondta biztos a foga de én már nem tudom biztosra. Teljesen kétségbe ejt mikor az eddigi jó kislányom ennyire kifordul magából.Már nem sok mindent tudok vele csinálni hogy meg könnyítsem neki a napokat mert mint írtam este hang nélkül alszik.A fájdalom csillapítóval most kellene le állnunk mert már három napja kapja és a tájékoztató szerint egyszerre nem lehet három napnál tovább adni. Panadolt kap.
Nagyon rossz nézni hogy így szenved.Mit csinálhatnék még?
Igen, lehet a foga. A fiamnak több, mint egy hónapig fájt előtte, míg végre elkezdtek kibújni.
Karácsonytól február elejéig a foga volt a kínlódás, éjszakai nem alvás oka. Én mindig mondtam a férjemnek, hogy jól van, jön a foga, ő már nem hitte el, hogy tényleg ez a baja. Kijöttek, azóta alszik, és eszik is.
Ez ilyen, nem kell adni fájd. csillapítót.
Szerintem is fogzási tünetek. Adj neki Nurofent, nekünk a Panadol amúgy se sokat használ.
Viburcol kúpot próbáltad már? Reggel ébredés után adj neki egyet.
Mivel kened az ínyét? Nekünk a Dologél, Dentinox semmit nem értek, egyedül a Dr. Talbot's fogzássegítő gélje használ.
Szia!
Nekünk pont fordítva van. Nappal nagyon jól elvan kisfiam, de éjszaka sokat fent van, nyöszörög, forgolódik, pedig jó alvó. Pár nap én is adtam neki nurofent az segített. De aztán pár nap szünetet tartottam, tegnap megint adtam neki, de így is rosszul aludt. Már én is kételkedem, hogy ez a baja, de más nem lehet, és az ínye is nagyon dagadt, most jön az első rágófoga. Jobbat nem tudok mondani mint kitartást.
Köszönöm!
Lehet hülye vagyok de most az jutott eszembe jó lenne valami ami megmondja meddig tart még mert a védőnő szerint még hónapokig is eltarthat még hat foga hiányzik.Kikészülök mire mindegyik kibújik és utána jön a dackorszak.Na mindegy
Köszönöm a segítséget!
Kitartást mindenkinek aki fogzással küzd!
Az a helyzet hogy eddig a dentinox gélt használtuk aztán áttértünk egy olyanra amit a doki írt ki de semmi nem jó.
A panadol eddig használt de úgy néz ki hogy mostanában már nem olyan jó.Lassan idnulnánk sétálni de mivel hideg is van meg síros is lehet kihagyuk mert félek elindulni.Utálja a kocsit és tegnap is csak rátettem egy lapáttal mikor kimentünk sétálni.Még van fél óra indulásig ha addig aludna valamit kimegyünk ha nem akkor ma apa egyedül jön haza csak haza talál és nem téved el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!