Kisbabának (10 hónaposnak) az energiatakarékos vagy a sima izzó bántja kevésbé a szemét?
Melegfehér fényű led izzót válassz.Az szembarát,akár 15 évig is jó.Igaz, hogy drága, de ha mindenütt ilyen van (vagy legalábbis ott ahol sokat ég a lámpa)akkor a villanyszámlátokon is észreveszitek majd.
Energiatakarékosból is a melegfehér, sprirálos fajtát ajánlanám.Ezek modernebb technológiával készülnek mint a régebbi típusú rúd formájúak.A kulcsszó a melegfehér.
Illetve még választhatsz olyan típusú lámpateste amin valamilyen nem átlátszó búra van, az némileg tompítja a fényt (pl ufó lámpák).
11 hós kiscsaj anyuja
Én a hagyományosra szavazok, mert az újakból szinte megfizethetelenek ami jobbnak tűnik, és én is félek tőlük.
Úgy oldottuk meg, hogy több ágú csillárt vettünk és abba 40 W-os égőket, így bőven elég a fény de nem bántja annyira a szemét. Amúgy az energiatakarékosaknak szerintem nagyon kevés a fénye. Főleg a spotosoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!