Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Babámnak fogzásra homeopátiát...

Babámnak fogzásra homeopátiát használok. Azt olvastam nem lehet megfogni a bogyókat kézzel. Miért? úgy már nem fog hatni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 24. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

tiszta száraz kézzel megfoghatód

• ne fogjuk meg a szereket a kezünkkel, különösen nedves, zsíros kézzel.

• előtte utána ne együnk igyunk 30 perccel kivéve tiszta víz

• ne tegyük ki elektromos hullámok hatásának, ill. elektroszmognak (mobil, számítógép, mikrohullámú sütő, TV, stb.)

• a fémekkel való érintkezés is elkerülendő, így egy-egy vizes oldatot mindig műanyag, kerámia, ill. üveg eszközökben tartsuk, keverjük

• erős nap, sugárzó hő, alacsony hőmérséklet- szélsőségek nem tesznek jót a szereknek.

• erősen illó anyagok / pl. mentol, rágógumi, bedörzsölő szerek, illatosítók, füstölők) befolyásolhatják a szerek hatását. pl a fogmosás is kerülendő előtta utána fél órával

Egyéb külső gátló tényezőknek számítanak a betegek általános szokásai között a sok kávé fogyasztása, erősen illó krémek, parfümök, mentolos fogkrém és aromaterápiás eszközök használata.

ezt ajánlják

2013. jan. 24. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha te veszed be megfoghatod ez azért van mert a hatóanyag már a bőrön keresztül is szívódik. Az a legjobb, ha csak az nyúl hozzá aki beveszi. Én kis műanyag kanálba szórtam és csöpp vízzel higitottam így öntöttem a szájába.
2013. jan. 25. 09:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is így akarom de kiköpi... se simán se vízzel. ma teába oldottam fel talán így majd elfogadja. de mikor csak úgy simán adtam a bogyókat muszáj volt megfognom mert kiköpte.
2013. jan. 25. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Teában hatástalan.:( ahogy az első leírta a szabályokat ott szerepel, h előtte és után se enni se inni. Én kb 20 percet várok. Pici műanyag kanálba feloldod ez nem lesz több fél ml-nél öntsd a szájába,, ha már bennt van az már befolyt és a nyh-án felszívódik. Nem tudom mennyi idős az enyém sem volt könnyű eset, de megszokta, mindig elmagyaráztam mi ez most 2 lesz, vígan rágcsálja a golyókat.
2013. jan. 25. 14:36
 5/7 A kérdező kommentje:
egy minimális teába oldottam csak fel, de tök mindegy azt is kiköpi. szó szerint üldöznöm kell :D
2013. jan. 25. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Eleven picur lehet.:)
2013. jan. 28. 23:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Az :D amúgy a másik fajtával nem volt gond azzal a chamomilával, de ez amit most kap kisebb és valamiért nagyon nem akarja megenni :)
2013. jan. 29. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!