Rectodelt kúpot használók véleményét kérném. Ti mit csinálnátok?
Mi is fulladásos estere kaptuk, akkor is csak felet adhattam be este. Azt mondta az orvosunk, hogy nem adhatom be a következőt a tudta nélkül, mert nagyon erős gyógyszer.
Nagyon h@lye az orvosotok, ne haragudj! Kiütésre ezt adni, hát.....
A kisfiamnak tavaly ősszel volt ilyen kiütéses vírusa, kb másfél hónapot szenvedtünk vele, mire maradéktalanul elmúlt. Ő is kapott calcimuscot, elocomos krémet, meg fenistil cseppet, mondjuk utóbbit nem adtam, mert nem viszketett. A környéken egyébként ebben az időben, több hasonló megbetegedés is volt, innen gondolta a doki, hogy vírus. Igaza lett.
Nálunk a lábán jött ki először, kis foltban ami picit kidudorodott a bőréből, vagy nem is tudom hogy mondjam, szóval ha oldalról ránéztél akkor a folt, nem síkban volt az egészséges bőrfelülettel, hanem kijjebb volt.
Aztán egyre nagyobb lett a folt és szinte mindenét beterítette a gyereknek kivéve a fejét. És a foltok pici piros pöttyökből álltak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!