S. O. S. Hogy lehet átvészelni ezt?
Figyelt kérdés
Fogzásra tippelünk,4 hónapos babámnál. Harap,és egész nap sír,megállás nélkül. Nem alszik,sem nappal sem éjszaka,csak amikor elmegyünk sétálni,akkor egy fél órát,éjszaka pedig fél óránként,óránként kel. Egész nap csak kézben akar lenni,pisilni is úgy megyek,hogy közben keservesen sír. Rossz kedve van,nyűgös,és órákig kell altatni,pedig eddig nem kellett. Folyton harapja a cicimet szoptatás közben és már rettentően fáj. Kialvatlan vagyok,éhes,mert enni is alig tudok,csak ha közben sír,de borzasztóan. Háztartási munkát késő este tudom megcsinálni,ha párom hazaér. Már hulla vagyok,és sajnálom a kicsimet :( Dentinox gél nem használ,panadol baby-t egyszer próbáltam orvosi tanácsra,de nem segített az sem. Nem tudom mit csináljak,és meddig tart ez? Egyszer már volt egy hasonló időszak,mikor azt mondta a gyerekorvos,hogy jön a foga,de az nem volt ilyen vészes és harapni sem harapott,és persze foga sem jött ki. Most is nagyon sír,és egész nap sír :( Kétségbe vagyok esve :(2013. jan. 24. 11:18
1/10 anonim válasza:
A panadol nekünk se ért semmit, a nurofen viszont jó volt, amikor már nagyon fájt neki.
Dologél még ami bevált, gyógynövényes, és puhítja az ínyt, hogy könnyebben áttörjön a fog, plusz éjszakára a Viburcol kúp.
2/10 anonim válasza:
Ja, és nekünk nagyon ajánlották anyukák a borostyánláncot, bár én nem hiszek benne, de állítólag vannak akiknek abszolút beválik fogzásra. HA végképp tarthatatlan a helyzet, esetleg kipróbálhatjátok.
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ,már bármit kipróbálnék,kimondhatatlanul hálás vagyok a válaszért,akkor ma is a patikába vezet majd a séta. Köszönöm,köszönöm,köszönöm!!! Remélem beválik!
2013. jan. 24. 11:25
4/10 anonim válasza:
Ez tényleg fogzásos tünet. Nurofen éjszakára mindenképpen. Meglátod hatni fog. Viburcol kúp, ki lehet próbálni, de nekünk nem használt, viszont nagyon drága. Chamomilla CH 15, ez egy homeos bogyó fogzásra. Reggel 5 bogyó és este. Hátha hat valamit. És, amit a többiek mondtak. Dologel, dentonix. Kívánom, hogy hasson valami. Mondjuk furcsállom, hogy nem fárad ki, nem alszik be egy idő után. Szorítok nagyon.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezeket is felírtam és rákérdezek a patikában. A bogyókat,hogyan adjam be neki? Mármint,hogy ő szopizik,meg kóstolt már pár dolgot,de,hogy fogja lenyelni? Vagy össze kell törni?
2013. jan. 24. 12:28
6/10 anonim válasza:
Én is.....
6,5 hónapos a fiam, nálunk 1 hónapja így megy.....
Semmi nem használ: sem a Dentinox, sem a Viburcol, borostyánláncunk is van, Chamomilla sem, ráadásul ekcémás is....velünk alszik, mert már hulla vagyok. A napközbeni altatás horror és alszik 20-30 percet. Szakadék szélén érzem magam.....
3x.....
7/10 A kérdező kommentje:
Atya úr isten,egy hónapja így szenvedtek? Akkor ezek után én meg sem szólalok,remélem azért hamar túl leszünk rajta,én már most teljesen ki vagyok készülve,hogy vészelitek át a napokat? Nekünk még az se segít,ha együtt alszunk :(
2013. jan. 24. 12:46
8/10 anonim válasza:
A bogyókat pici vízben kell feloldani és műanygkanállal odaadni neki. Ízleni fog, mert kicsit édeskés íze van.
9/10 frászkarikaborsó válasza:
Horodzókendőben nem próbáltad magadra kötni? Lehet megnyugodna és még aludna is benne, te meg legalább tudnál pihenni közben. Nálunk a hasfájásra bevált, a fogzásról még nem tudok nyilatkozni mert ott még nem járunk, de biztos meg fogom próbálni.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek :) próbáltuk a kendőt,de sajnos nem változtatott a helyzetünkön :( Viszont kopp-kopp,de végre aludt egy kicsit. Ki fogok próbálni mindent amit írtatok :) És őszintén köszönöm szépen!!!
2013. jan. 24. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!