Mostmár soha nem fogok tudni aludni?
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de én pont így érzem magam, pedig a kislányom már 2,5 éves:-(. Most ráadásul mandulagyulladása van, így még annyira sem alszik jól, mint eddig. A korral azért valószínű javulni fog. Ha nincs semmi, általában kb. másfél éve 9-7-ig alszik, párszor megébred, de visszaalszik.
Kitartást, egyszer jobb lesz:-).
Sziasztok! Gondoltam, hogy nem vagyok egyedül.
És a válaszaitok alapján nem ugy néz ki, hogy nemsokára jobb lesz. Ez az anyaság. Én is néha ugy érzem , hogy elszáll a türelmem. De muszáj kordában tartani az idegrendszert. De ha egyszer legaláb egy 4-5 órát alhatnék egyben az maga volna a csaoda.
Én is mindig ezért szorítok aztán persze mindig jön vmi ahogy írták előttem is. Nekem 3 gyerekem van így 5.5 éve nem aludtam át talán csak 3-4 éjszakát (ebből egy az volt mikor elmentem egy barátnőmhöz és messze laknak így ott aludtam). Korábban ha 8 óránál kevesebbet aludtam egyszerűen rosszul voltam. Mostanra teljesen megszoktam ezt a semmilyen alvást sajnos...
3 részletben alszok összességében 5-6 órát és elvagyok vele igazából. De teljesen egyetértek veled hogy idegileg ki tud készülni tőle az ember :((
Nem tudom,hogy szoptatod-e még vagy éjjel hogy eszik,de ha nem szoptatod éjjel akkor esetleg nem tudod néha megoldani,hogy anyukádnál vagy anyósodnál aludna és akkor talán tudnál te is aludni egyszer rendesen.Csak egy ötlet.
Én is félek,nehogy sokáig tartson ez a nem alvás,de ahogy írtad,úgy látszik ez az anyaság :S Ez jutott nekünk :)
Az enyém 3 éves múlt. Az elmúlt 4 évben kb. 10 éjszakán aludtam 3 óránál többet összefüggően.
Atópiás a kisfiunk, étel- és porallergiás, akármit csinálunk, szinte minden éjjel 2-3-szor féléber, mert viszket neki valahol. Ahhoz, hogy ő tudjon pihenni, mi simizzük, kenegetjük. Ha már csak egyszer van fenn, már átaludtnak tekintjük az éjjelt! És a férjem mindemellett dolgozik, én még nem, el se tudom képzelni, 2-3 óra alvással hogy fogok dolgozni! Pláne úgy, hogy én nem tudok visszaaludni, csak forgolódok, mire elaludnék, jön a következő "roham".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!