Jártatok már így? Van ötletetek? Mit tegyek?
1 éves kislányom 8 hónapos kora óta a kiságya felső lécét folyamtosan rágja, valamint beleakasztja a fogát majd kirántja, ami egy "kattogó" jellegű hangot ad. Ez tetszik neki, de nagyon! Ugyanezt csinálja a hálós járókájával is, ami ugye nem fa, hanem PVC-borítású, de az még jobban "szól". Nagyon félek, hogy kimozdul a foga vagy kitörik. Ha rászólok, rámvigyorog és folytatja.
Vettem polár anyagot és teljesen beburkoltam ezt a részt. Jó is volt egy darabig, mert nem csinálta. Lassan rájött azonban, hogy az anyag alatt azért csak ott van a léc ill. a járóka pereme, így minden eddiginél nagyobb erővel és élvezettel csinálja, hogy hangot adjon ki.
Eddig a két alsó foga van meg, most jön a felső, a harmadik. Van neki rágókája, adok neki kenyérvéget, tehát mindent, hogy csillapítsam az esetleges fogzási kínjait.
Ez így nem mehet tovább, mert baja lesz a kis fogainak.
Adjatok ötleteket!!!
Nálunk is ezt csinálja a fiam!
Mi nem vettünk róla tudomást, és abba hagyta.
11hónapos
Helyzetjelentés: sajnos, mielőtt bármit tettem volna, a mai napon letört a kislányom fogából egy darab!!!! Annyira tudtam!!! Biztos voltam benne, hogy ebből a szokásából baj lesz, és íme.
Anyukatársaim! Ha bármelyikőtök csemetéje ezt a szokást veszi fel, ne hagyjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!