Jártatok már így Siesta szandállal?
Vettem a lányomnak egy vadi új Siesta szandált. Narancssárga a belső része és a talpbetét is. És fog. De nagyon durván! Ráadásul ha csak simán mosom ki utána a zoknit, ki sem jön. Majd megpróbálom folyékony Ariellel.
De ez nem durva egy kicsit, hogy egy ilyen drága szandál tönkreteszi az összes zokninkat? Vigyem vissza? Vagy ez van, így jártam?
Nyugodtan vidd vissza. Esetleg vigyèl egy pàr zoknit is magaddalde az se fontos. Èn nem hagynàm annyiban! Èn most d.d. Step-etveszek, ugyanolyan jò, full bôr, haràntemelôs stb. ès jelentôsen olcsòbb! Nèzd meg esetleg!
www.ruhafalva.hu
Csak halkan jegyzem meg, hogy az ortopédusok mai álláspontja szerint nem jó, ha harántemelős a cipő.
Azért halkan, mert tudom, hogy a tudományos trendek is gyorsan változnak.
Köszi, visszaviszem.
Kedves utolsó! Én már annyi mindent olvastam, hogy bele is zavarodtam. Legutóbb viszont a gyógytornász mondta, hogy használjuk, így én ráadom. Valakinek hinni kell, én neki hiszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!