Mennyire normális hogy csak ennyi foga van?
Figyelt kérdés
14hós 2 foga van, amik 10 hósan bukkantak elő, azóta semmi. Kinek a gyerekének volt csak 2 foga ennyi idősen, és hogy alakult a fogzás utána?márc. 5. 21:34
1/5 anonim 

válasza:

2/5 anonim 

válasza:

Az én kisfiam pár nap múlva 1 éves és 2 foga van, ezek 9,5 hónaposan bújtak ki.
Családban van, akinek 13honaposan bújt ki az első foga.
Nincs ezzel semmi gond, genetika. Minél később bújnak ki, annak később lesz fogvaltas, én így olvastam, de amugy nyugi, kibujnak majd.
3/5 anonim 

válasza:

Fogorvoshoz tudod elvinni, aki készít egy röntgent. Ellenőrizni a fogcsírákat.
Ennyit szoktak. De fog ettől sem lesz a szájában.
4/5 anonim 

válasza:

A lányomnak 10 hónaposan jött ki az alsó kettő.
Utána 15 hónapos volt, amikor megindult felül kettő. De nem a középső kettő, hanem egy középső, és egy oldalsó metsző. :D
Totál összevissza jöttek neki.
Most 14 éves, még vannak tejfogai. Későn jöttek, és későn is potyognak ki.
5/5 anonim 

válasza:

Az én fiam is későn fogzós, 8-9 hónaposan kezdtek jönni a fogai. Utána már nem emlékszem hónapra lebontva, de most 2,5 és még mindig sehol nincsenek a nagyörlői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!