16 hetes a babám és már egy ideje tömi a kezét a szájába folyik a nyála, de ez életkori is lehet. Ma viszont vígasztalhatatlanul sír. Már mindent megpróbáltam, nem nyugszik meg, nem alszik... lehet fog?
Másfél éves a második gyerekem és még mindig nem tudom soha biztosra. Esetleg amikor már látom, hogy borsó méretűre dagadt az ínye és mindjárt áttörik. 16 hetesen már simán lehet az. Kend be Dentinoxszal, az enyém, amikor fogzott, utána azonnal megnyugodott, néha be is aludt 2 percen belül. Ha nagyon rossz a helyzet, akkor én Nurofent szoktam adni (általában éjszakára).
dec. 31. 20:08
2/8 A kérdező kommentje:
Dologél van itthon, bekentem neki. Most épp sikerült elaludnia eltologattam babakocsiban, máshogy nem nyugodott
dec. 31. 20:28
3/8 anonim válasza:
Azt nem próbáltam, csak az Anaftin babyt, az konkrétan semmit nem ért még egy enyhébb esetre sem. Hajrá! #1
dec. 31. 20:30
4/8 anonim válasza:
Az enyém 19hetes és már régóta fogzik. Én se tudom mindig, mert alapból nem alszik, ezért a fáradtság miatt mindig sír, plusz még nem múlt el teljesen a hasfájása, szóval ezek valamelyike, vagy kombinációja🤷🏼♀️ Főleg, hogy most túlvagyunk egy "csúcsponton", már nem annyira tömködi a kezét. Ciki, nem ciki, egyszer már több óra ordítás és találgatás után beadtam neki 1csepp fájdalomcsillapítót, hogy mostmár találja ki a gyógyszer. De tegnap meg lefeküdtünk és pár perc múlva keserves ordítással ébredt. Próba szerencse alapon bekentem Dentinoxszal és úgy látszik, bejött, mert hamar nyugi lett, aludt is tovább.
dec. 31. 20:58
5/8 anonim válasza:
Az enyem 19 hetes es dentinox-nurofen kombot hasznalok. Mostanaban krva rosszul alszik, 2-3 orankent ebred, napkozben 3-4 orankent alszik el, ha leteszem nyig, csak kezben nyugszik meg, de egyebkent allandoan szorakoztatni kell.
Tegnap azt mondtam, ne legyen tobb foga.😀 ez kegyetlen, rettenetesen faradt vagyok, meg az ejfelt megvarom koccintani, aztan ha a lanyom is ugy akarja, kidolok.
Boldog Uj Evet Kivanok, es kitartast magunknak!❤️
dec. 31. 23:09
6/8 anonim válasza:
#5 és nálunk többször volt olyan, hogy 1 hónapon keresztül üvöltött, mire kibújt a foga végre. Már nem győztem váltogatni a sok vackot, hogy ne kapjon semmiből túl sokat. Tényleg kegyetlen, francért van nekik ennyi. 4-4 bőven elég lenne. :D BUÉK, és finom kávét mindenkinek, aki nem önszántából nem aludt ma éjjel!
jan. 1. 10:37
7/8 anonim válasza:
Dologél vagy nurofent használtam mikor aludni sem tudott tőle. Anaftin baby nem jó, senki ne vegye.
Én onnan tudtam hogy a foga, hogy már nagyobb volt, (mi kb. 5 hónapig a hasával szívtunk csak) nem lehetett semmi más, folyt a nyála, nyúlkált a szájában és a szokásostól eltérően nem jól aludt.
jan. 1. 14:35
8/8 anonim válasza:
A kislányomnak tavaly márciusban volt 2 hónapos, már akkor nyálzott rendesen, meg rágta a kezeit, mindenki mondta, hogy tuti hamar lesznek fogai... Majd jött a nyár, amikor voltak esték, hogy sikitva ébredt, akkor is a fogakra gyanakodtunk.
Na kérem szépen, első foga októberben bújt ki :) szóval a mai napig nem tudom, hogy ezek mik voltak, lehet mozognak a fogcsírák, de hogy még a mai napig csak másfél foga van az tuti
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!