Akarnád tudni, ha a kamasz lányod tapasztalatszerzés miatt ismerkedne valakivel?
Én vagyok a lány, 17 vagyok.
Alapvetően őszinte a kapcsolatom anyával, nem az a fajta, aki tiltana dolgokat, de ilyen helyzetben eddig még sosem voltam. :D
Az illetőtől nem akarok semmi komolyat, arra nem is lenne alkalmas, de közben a libidóm az egekben van már akkor is, ha csak meglátom valahol.
Párszor már hazudtam miatta itthon, de ebből rendszert nem akarok csinálni.
Nem érthető a kérdés
Libidó az egekben, nyilván szexuálisan mostmár igencsak aktív 17 éves vagy az azért van ez normális teljesen, hogy szexelni akarsz
Szexuális felvilágosítást kérsz?
Menjél anyukáddal ezt megbeszélni bár már annyira nem vagy gyerekkorban szerintem de ha szükséges akkor beszélj vele
Vagy most vonzódsz egy férfihoz de közben nem akarsz tőle semmit?
Kissé érthetetlen a téma de az úgy nem lesz jó mert ha nem akarsz semmit a férfitól (akihez vonzódsz?!?!) akkor ne szórakozz vele abból komoly félreértések lehetnek
Nem igazán van olyan téma, amiről fel kéne világosítani már.
Itt a testiségről van szó, és ennyi.
Hát nem tudom, ez olyan "engedéllyel r/banckodás" nekem.
Ahogy szűz pr/sti sincs, ez sem megy szerintem.
Miért nem keresel egy olyan pasit, akit anyádék is elfogadnak, és lehet "járogatni" is a dugás mellett legalább látszatra. Nyilván ők sem hülyék, levágják, hogy téged gerincrevágnak. De akkor talán lenne valamiféle olyan látszata a dolognak, amit meg tudnának emészteni.
És annak mi értelme lenne? 😅
Ugyanúgy hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!