Akarnád tudni, ha a kamasz lányod tapasztalatszerzés miatt ismerkedne valakivel?
Figyelt kérdés
Én vagyok a lány, 17 vagyok.
Alapvetően őszinte a kapcsolatom anyával, nem az a fajta, aki tiltana dolgokat, de ilyen helyzetben eddig még sosem voltam. :D
Az illetőtől nem akarok semmi komolyat, arra nem is lenne alkalmas, de közben a libidóm az egekben van már akkor is, ha csak meglátom valahol.
Párszor már hazudtam miatta itthon, de ebből rendszert nem akarok csinálni.
2024. febr. 24. 19:24
21/25 anonim válasza:
Én nyugodt vagyok :)) Nem az én lányom vagy :D Arra a kérdésemre nem válaszoltál, hogy ő lenne neked az első? :)
22/25 anonim válasza:
Itt nem az a problema, vagy lenne a problema hogy szexkapcsolat. Amikor en 17 eves voltam, apam 41.
23/25 anonim válasza:
Ja, hogy csak kufircoltok és a fickó meg 40-en felüli
Szerencsés az úr haha
24/25 anonim válasza:
Én nem mondanám el.Amúgy is csak dugni jártok össze.
25/25 anonim válasza:
Hogy egy 41 éves fószer dgná a lányomat? Még szép, hogy akarnám, tudjam, kit kell elküldeni a jó büdös francba, amiért kislányokat szédít. Pontosan.
Neki te csak egy punci leszel, egyszer-kétszer megkefél és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!