Alig eszik, és alig iszik mióta kijött a fogacska?
Mi lenne, ha hagynad mar a pepeket es adnal neki normalis kajat? 10 honaposan mar boven lehetne.
Lehet tobb kedve lenne elragcsalni egy kifliit sajttal, mint a gyumolcspepekhez meg fozelekhez.
Az első fiam fogzáskor alig evett. Ő rendes étel mellett anyatejes volt, de sokszor annyira fájt neki, hogy mellre sem tudtam rakni. Annyit megpróbálhatnál hogy evések előtt egy 10 perccel bekenhetnéd az ínyét dentinoxal,dologéllel vagy ami nektek jó. Nálunk volt, hogy akkor kb. csak ilyen sótlan baba kukacon élt, meg kekszen. Esetleg egy kiflit adj a kezébe, az az ínyének is jó, mert dörzsöli, és így talán segít is a fognak kibújni. Valamint lehet élvezné is, ha egyedül ehetni. Második fiam most 10 hós, de olyan ügyesen a szájába tudja rakni a picire vágott kenyér darabokat,gyümölcsöket, sült édesburgonyát stb., pedig még neki egy foga sincs és nem úgy néz ki hogy mostanában lesz.
Illetve másik opció, tereld el kicsit a figyelmét. Adj kanalat a kezébe, vagy amivel le tudod kötni, mert hamar megunják az evést. Tudom, sokan mondják hogy nem jó ha közben játszik, de eddig azt tapasztaltam, hogy nagyon sokat segít egyenlőre egy ekkora babánál. Evidens a 4 éves fiam már nem igényli a szórakoztatást evés közben, szóval ő sem maradt így. Sok sikert! 😁🤞
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!