Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Van olyan, hogy nem sorrendben...

Van olyan, hogy nem sorrendben jönnek a fogak?

Figyelt kérdés
A kislányom 15 hónapos. Jelenleg 6 teljesen kibujt foga van. 4 fent, 2 lent. És azt làttam, hogy fent hátrébb jön szintén 2, és lent is hátrébb 2. De ezt nem tudtam jól még megnézni, nem akarom szegényt kínozni. De elől lent a második két metsző? Nem az jönne sorban? Vagy van ilyen néha hohy felborul a sorrend?
tegnap 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az első fiamnak se "sorrendben" jöttek a fogai, de nincsen semmi bajuk. És sokkal korábban, mint a nagykönyv szerinti, 1 évesen már 14 foga kint volt, másfél évesen meg az összes tejfog.

A kicsinek sorrendben nőtt az első 8, azóta meg csak a nyála ömlik, a többi valahogy nem akar megindulni. Úgyhogy szerintem ez változó, de ha a fogai épek, akkor mindegy, hogy bújnak ki.

tegnap 13:25
 2/2 Bogica0616 ***** válasza:
100%
Persze, hogy van. Sőt egyszerre több is jöhet.
tegnap 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!