Másnál is ennyire gyötrelmes végig a fogzás? December óta legtöbbször kb gyógyszer kellett este?
Persze egyszer beteg is volt, de most jönnek az első őrlők, és másfél hónapja alig alszunk.
Most is fent van, 20 óra óta próbálom altatni, de mondogatja hogy fáj… most megint kellett adnom gyógyszert, de már ki vagyok mert kb minden másnap kellett adnom neki estére.. nem tudom mert egybefolyik.
Vagy el se alszik, vagy fel óránként-óránként kelt a héten is szegény..
nappal is 1-2x volt, hogy el sem aludt vagy csak rövid időre később.
Mindig is nagyon megviselte szinte az összes foga.. de komolyan most ez eddig nagyon rossz egy huzamban, én nem tudom mi lesz a nagy örlőknél?
Több hete kap gyógyszert, ok Nem minden este, de akkor muszáj mert nem bírom tétlenül nézni szerencsétlen mikor már esik össze a fáradtságtól, táskás szemekkel van rossz ránézni.
Ez a foga mikor mondtuk egy hónapja a doktornonek ezt, már akkor azt mondta napokon belül kint lesz, hat másfél telt el közben jött másik 2.. :(
Csak a gyógyszer miatt van most aggályom, akinek hasonlóan megszenvedi, szinten volt ilyen etap pár hétig, amikor gyakran aludt tel gyógyszerrel?
Mondta orvos hogy 1-2 hétig nem okoz bajt, adható neki, ha szenved… De idegesít így is.
Koszo! Nagyon hasonló a helyzet itt is.
Én is arra jutottam, h akkor váltogatom.
Másfél hónap alatt jött ki most 3 nagy szenvedések között.. és már novemberben is volt 1-2 húzós este miatta.
Kitartást nektek! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!