Csütörtök óta szúr az íne,de nincs még kint a fog.Mit tehetnék,hogy igyon egy kis tápszert?
Figyelt kérdés
Az éjjel ahogy itatni akartam táppal,folyton kilökte,és valószínűleg megütöttem neki,aztán rájöttünk,hogy új a cumija,az biztos kemény,kikotortuk a kukából a régit,azóta ha tápszerrel kínálom keserves sírás,ha másik cumisüveget kínáltak,táp úgyse kell víz,tea igen. Hideg tápot is kínáltam,úgyseokt. 8. 06:06
1/8 anonim válasza:
Ha jön a foga és fáj neki, akkor kend be Dentinoxszal vagy adj neki Nurofent. Ne tömd tápszerrel, csak idegesíted, nem fog éhen halni egy cumisüveggel az orra előtt. Minimális az esély arra, hogy az a baja egy csecsemőnek, hogy túl kemény a cumija. Ezért ne kukázd ki az előzőt. Abba se hal bele, de gusztustalan. Jön a foga, nyűgös. Csillapítsd a fájdalmát, babusgasd sokat és tarts ki, el fog múlni hamarosan.
2/8 anonim válasza:
Ínye! tanuld meg a szavakat rendesen írni/használni.
Ha meg jön a foga, ne eröltesd az evést
3/8 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat,nekem is égnek áll a hajam a helyesírástól. De nálunk (vajdaság) tényleg így van szóhasználatban
okt. 8. 11:56
5/8 A kérdező kommentje:
Jövő héten 8 hónapos
okt. 9. 12:36
6/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy "szilárd" kaját akar, nem tápszert? Próbálj neki esetleg pürét adni, vagy valamit amivel masszírozni tudja a kis ínyét, az enyémek ilyenkor nagyon szerették a ropit.
8/8 A kérdező kommentje:
Kisfiú
okt. 9. 19:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!