Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Honnan lehet tudni hogy a...

Honnan lehet tudni hogy a babának bújik ki a foga, töri át az ínyét?

Figyelt kérdés

szept. 13. 09:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a gyereknek megvolt duzzadva a helye és piros volt. Az öklét kise lehetett venni a szájából, úgy rágta egész nap mintha az élete múlt volna rajta. Felis gyűlt neki ott a vér és amikor áttőrte vérzett neki. Az első így jött ki. A többit alig vettem észre, hogy bújnak, azok különösebben nem viselték meg.
szept. 13. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Duzzadt volt, rágott mindent. Az a baj, hogy innentől lehet 2 hét, de 2 hónap is, mire áttör. Aztán picike fehér csík látszott.

A hátsókat észre sem vettem.

szept. 13. 10:46
 3/8 flora08 ***** válasza:
Ahogy a korábbi válaszolók is írták: piros és duzzadt volt az ínye, és folyamatosan tömte a kis öklét a szájába. Szerencsére vevő volt a rágókákra, azokat szerette csócsálni. Bevallom megijedtem, mikor felébredt és véres volt a lepedője, de rögtön láttam, hogy az ínye vérzik. Utána nem sokkal már látszott a fog.
szept. 13. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Annyit tennék hozzá, hogy az én fiamnál először látni még nem lehetett, hogy kinn van a foga sarka, csak ahogy csócsálta a kezemet, éreztem hogy van ott valami kis hegyes. Közvetlenül kibújás utáni nap volt a legrosszabb, de akkor nagyon jól hatott a fogzássegítő gél.
szept. 13. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én onnan tudtam az első fogaknál, hogy nemsokára áttörik, amikor megjelent a kis csík mélyedés a fognál. Onnan pár nap és kint van. A hátsóknál csak gyanús lett, hogy eddig felkelt éjjel 1x sírva, kis ölelgetés és aludt is vissza. Majd hirtelen elmúlt és egy hang nélkül átaludta az éjszakát. Akkor vettem észre, hogy kibújt az egyik rágó.
szept. 13. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyáladzott,sokat rágott,nyűgös volt,nem nagyon akart enni.
szept. 13. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első fogaknál nagyon elhúzódott.. A nyáladzás, rágcsálás 3 hónapos korától jelen volt... De csak 6 hónaposan jöttek.. Igaz 2 héten belül 5 is.

Nálunk az első fogaknál az áttörés előtt hígabb és gyakoribb kaka volt... Nagyon piros volt a feneke.

A szája körül is kipattogott... nyűgös volt. Csapkodta a füleit... Aztán előtte 1-2 nappal mrgjelent a vágás az ínyén... Na mindig akkor éjszaka volt nálunk buli 🤣 óránként sírás... És reggelre már karcolni szokott a fogacska.

Na most az örlők jobban megkínozzák... 1 hétig fél óránként sírás éjjel...Be van dagadva nagyon a helye.. Nappal bazi nyűgös...szája körül nyálkiütés, feneke olyan piros mint a páviáné.. Csapkodja a füleit, kiszaggatja a fülbevalóit...Dörzsöli a száját, De már 2 áttört most lehet lesz 1-2 hét pihi 🤣

szept. 13. 23:33
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Először nincs fog a szájában, később igen.
szept. 15. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!