Ha megiszik valaki pár sört a terhesség során, lesz maradandó baja a babának vagy nem tudni?
Nem, nem olyan. Olvastam már én is hogy a vörösbort szokták ajánlani ha valaki vérszegény, de az az igazság hogy van egy csomó tabletta ami ugyanazt a hatást éri el és nem alkoholtartalmú.
Terhesen 2-3 doboz sört meginni nem normális dolog, akkor sem ha ,,csak" néha issza meg. Lehet semmi baja nem lesz a babának, de az is lehet hogy igen. És utólag ha gond van, hogy számol el a lelkiismeretével?
Bár gondolom ez megint valami hangulatkeltő kérdés.
Egyáltalán kinek jut eszébe ilyen?
Tudom, a kérdés biztos csak elméleti.
Viszont ha már az elején sem ivott, a közepén miért kell?
Még arra sem lehet fogni, hogy csak az íze kedvéért, mert az alkoholmentes sörnek is ugyanolyan íze van, mint az alkoholosnak.
Szóval ez kimondottan az alkohol mámor elérésére szolgálna?
Arról meg inkább ki sem fejteném a véleményem.
Én nem kockáztatnám. Szerintem egy anyának ki KELL tudnia bírni ezt a 9 hónapot. Én kb 4 szülinapot és egy szilvesztert bírtam ki egy korty alkohol nélkül üditővel.
Ha annyira sörözni akarna egy kismama akkor van alkoholmentes. A bennünk növekvő gyermekért felelősséggel tartozunk terhesen nem szabad kárt tenni benne vagy megkockáztatni hogy baja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!