Mikortól kell tudni a babának megfogni a cumisüveget?
4.5 honapos, hogy kellene mar ??
A 11 honaposomnak is tartom ! Nem ersz ra amugy ?
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Nem tudtam, hogy ezt mikor kell tudni, csak kérdezte a védőnő, én meg elgondolkoztam rajta. Már eleve azon, hogy miért kérdezi. Mert akkor mondtam neki, hogy felismeri, ráfog, stb. De aztán agyalni kezdtem, hogy igazából nem fogja..🫣 bocsánat, most kezdtem el gondolkozni, hogy ugyan nem kommentálta a dolgot, de talán azért kérdezte mert már tudni kellene, tudni szokták..
Nem kell tudnia meg :D
Nalunk pl 8 hos koratol fogja egyedul, de csak akkor, ha fekszik, most 11 hos, meg mindig igy van.
Se ulve, se allva nem hajlando megfogni a cumisuveget/kulacsot, nekem kell neki tartani, ha kinalom.
De ha egyedul akar inni, akkor megfogja, lefekszik a hatara es iszik.
Ne kerdezd, nem ertem en se :D
Szoval lehet, hogy hiaba kepes ra, de valojaban nem akarja majd megfogni, ilyen is van.
A nagyobb lányom 5 hónaposan már fogta.
Reszketett a kajáért, mohón kikapta a kezünkből, minden evés végén ordított, hogy elfogyott és eldobta a cumisüveget mérgében. (mindig megfelelő mennyiséget kapott, 1 perc alatt megnyugodott, ez csak egy fura szokása volt)
A kicsi kb. 7-8 hónaposan tartotta magának.
Cserébe 2 éves korukig egyik sem volt hajlandó egyedül kanalazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!