Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Hogy készüjünk fel a fogzasra,...

Hogy készüjünk fel a fogzasra,hogy minnél kevesebbet szenvedjen a kicsi?

Figyelt kérdés
jún. 4. 00:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy szenvedni fog, az enyémnek pl egyszercsak ott volt a foga, semmi nem tűnt fel belőle
jún. 4. 00:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is felesleges előre készülni, mert úgysem tudjátok előre, hogy hogy fogja viselni.

Ráadásul az is elég egyéni, hogy kinek mi válik be, ha szükség lesz rá, akkor valószínűleg úgyis ki fogtok próbálni mindent.

De hátha semmi gond nem lesz (az én fiamnak is kinn volt másfél éves kora előtt 16 foga, sosem szenvedett, nem volt nyűgös, nem volt hőemelkedése se, végig evett és aludt is stb.).

jún. 4. 01:40
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Dentinox, dologel legyen otthon.
jún. 4. 07:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy erre nincs rahatasod. Persze lehet probalkozni kulonbozo gelekkel, ragokakkal vagy ha nagyon durva a helyzet kaphat fajdalomcsillapitot is, de lehet semmi nem fog segiteni. Es lehet nem is kell, mert meg se erzi, van ilyen.

Nalunk amugy hullamzo volt, volt olyan honap hogy szinte egyszerre 4 foga bujt ki, meg se erezte. Aztan utana meg egy foggal is nagyon szenvedett es hiaba adtam neki egyszer-ketszer fajdalomcsillapitot, nem is hasznalt.

jún. 4. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi, dentinox, anaftin baby, aztán mindentől nem óvhatos meg. A fogait ki kell növesztenie.
jún. 4. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Sehogy. Majd veszel dentinoxot ha szüksége van rá. Nálunk semmi gond nem volt vele, csak azt vettem észre, hogy egyre több foga van, nem minden babának fáj.
jún. 4. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi is készültünk, de végül a feleségem nem adott neki semmit abból amit vett. Mindig cicire tette ha szenvedett. Ez segített. Azt mondta, hogy a szoptatás természetes fájdalom csillapító.
jún. 4. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!