Kisfiamnak fent a szemfoga jött ki. Ez normális?
Biztos, hogy a szemfoga?
Az valamikor 16-22 hónaposan bújik csak ki, annál még a kisőrlők is hamarabb jönnek. Nem inkább az oldalsó metszőfog? Az korban valósabb lenne.
Bár nincs kizárva, csak érdekes.
Biztos, hogy fog, érzed, hogy hegyes?
Nem lehet, hogy csak Epstein gyöngy?
Mert ismerősöm is azt hitte, hogy a baba szemfoga bújt ki, de csak ez a kis cisztaszerű pötty volt, el is tűnt nem sokkal később :)
Tudom mi az epstein gyöngy,volt neki 2db is 2 hónaposan.
Ez most tényleg fog. Hegyes éles és fehér. Hát ezen én is gondolkodtam nem-e metsző fog,de az nem lenne hegyes gondolom
És ez eléggé oldalt van,
Nem közép tájon .. azért is tettem fel a kérdést mert utána néztem hogy az jóval később jön ki..
Érdekes a helyzet
Kettes vagyok.
Az én fiamnak a két első metsző foga között van egy jó nagy rés (így konkrétan szemből a két fog meg a rés majdnem elfoglalja az egész ínye elejét, vagy hogy mondjam) és most, hogy jön a második metsző, tökre hasonlít egy szemfogra, mert még csak az egyik “sarka” jött ki.
De ha mégis szemfog, az sem hatalmas probléma, hiszen a te babád sem olvasta azt a bizonyos nagykönyvet :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!