Mit lehet tenni, ha sehogy sem alszik, csak dobálja magát, fetreng a fájdalomtól meg a fáradtságtól?
7 órája fent van a kislányom, kb elájul már a fáradtságtól, úgy viselkedik, aki nem is ezen a világon van már annyira fáradt.
Adtunk Nurofent a fájdalomra, nem használ. Semmilyen fogínygél nem használ. Nagyon aggódunk, de bem tudjuk mit csináljunk.
Tényleg csak 4 óra múlva lehet adni neki újra valami gyógyszert?
Nurofen kúp van még itthon, de gondolom azzal is meg kell várni a 4 órát a szirup után.
Vsgy nem?
Biztos, hogy a meleg is közrejátszik. Olyan 24 fok körülre tudjuk hűteni a lakást klímával, anélkül jelenleg 27 körül lenne, és ez nyilván még fog feljebb is menni az elkövetkezendő napokban a nagy meleg miatt.
Amúgy nálunk már tavasztól 24 fok van klíma nélkül, semmi gond nem volt eddig
Jobb lett a helyzet?
A rágóka sem segít? Vagy amit az egyik válaszoló ír, a hordozás? Ott magadra tudod kötni, nálunk sokszor már pár perc alatt elaludt, ha baja volt.
Vagy a lakásban babakocsizás újra a mózeskosárban?
Elaludt végül.
Hordozni nem tudom, mert csak tépi ki magát a kezünkből, meg ilyen meleg lakásban nem is tudtam soha.
Lakásban nem babakocsiztunk soha, meg a mózes részben nem maradt meg már 6 hónaposan sem, illetve nincs is nálunk, szóval megpróbálni sem tudjuk.
Valahogy semmi nem működik nálunk 😅
Youtube-on indítottam neki ilyen babanyugtató zenét, az segített abban, hogy ne sírjon, hanem csak feküdjön.
Majd kipróbálok még ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!