Mit lehet tenni, ha sehogy sem alszik, csak dobálja magát, fetreng a fájdalomtól meg a fáradtságtól?
7 órája fent van a kislányom, kb elájul már a fáradtságtól, úgy viselkedik, aki nem is ezen a világon van már annyira fáradt.
Adtunk Nurofent a fájdalomra, nem használ. Semmilyen fogínygél nem használ. Nagyon aggódunk, de bem tudjuk mit csináljunk.
Tényleg csak 4 óra múlva lehet adni neki újra valami gyógyszert?
Nurofen kúp van még itthon, de gondolom azzal is meg kell várni a 4 órát a szirup után.
Vsgy nem?
Más hatóanyagtartalmút, pld panadol baby mehetne 4 óra leteltével.
A nurofen kúppal csak 6 óra múlva. De ha ennyire nem használ neki, akkor én a kúpot ebből nem is próbálnám.
Elmenni sétálni babakocsival, esetleg autóval tenni egy kört?
Nem aludna el?
Mennyi idős?
1 éves. Voltunk ügyeleten, de elhajtottak, hogy nem lehet fogzásra gyógyszert. Adjak citromfű teát, de azt honnan kéne most szereznem?
Flamborin van itthon.
A kocsiban nem aludt, hazajöttünk és megint csak dobálja magát. Nagyon ijesztő, ahogy viselkedik, de hát sosem volt még fent ennyit.
De már tegnap is ilyen rosszul aludt, kezd kimerülni
Mióta a sportrészt használjuk sosem alszik babakocsiban így sajnos nekünk az nem opció, pedig régen még a mózesben nagyon jókat aludt.
Meg kicsit macera a negyedikről lemászni, majd fel ha elalszik. 😔
Nálunk a hordozás volt a jackpot ilyen esetekre, nem tudom nektek az opció e?
Vagy a lidokainos fogínygél. Ha az nem használ, akkor szerintem nem a foga a baja, lehet inkább kevésbé komfortos a meleg miatt a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!