Esetleg van képe babája innyéről fogbújáskor?
Figyelt kérdés
A babám innye piros kissé duzzadt és egy fehéres pöttyött látok.
2 hete nagyon szenved vele, talán már lassan túl vagyunk, vagy ennél durvabbnak kell kinéznie, hogy itt legyen az idő..
Elso gyerek, első fog el vagyok veszve.
2023. ápr. 10. 21:57
11/16 A kérdező kommentje:
8as nekem most hívtak fel a figyelmem az aftara, megyünk vele orvoshoz mert az bizony nagyon faj! Kehet neked is azért nyugos a baba.
Utolsó menj már a búsba, de tenyleg!
2023. ápr. 11. 11:30
12/16 anonim válasza:
8# vagyok. Köszönöm 10-es,elírtam..de remélem ettől boldogság lesz a napodban. :D Örülök,ha legalább ez felvidított,nyilván nincs más. Gondoltam rá kérdező egyébként,de látta azóta többször a gyerekorvos,megnézte. A válasz az volt,hogy "hű,ez bizony fájhat". Ő mondjuk a géleket se javasolta,de azért megpróbáltam.
13/16 anonim válasza:
Ja most nézem 8# nem is én írtam el. :D Pedig olyan hülyeségeket félrenyomok néha,hogy simán ezt gondoltam,de most végigolvastam újra.
14/16 A kérdező kommentje:
Én írtam el de 10 éve külföldön élek. Kéne egy két könyvet olvasni mert kopott a tudásom, pedig mindig kő volt a helyes írásom!
2023. ápr. 11. 12:26
15/16 anonim válasza:
Kérdező, akkor lapozgass néha magyar könyveket is, igen, rádfér, rengeteg hibával írsz.
Azt viszont nem írtad le, hány hónapos a gyerek, mert megvan a fogaknak a jellegzetes előtörési ideje. Például azon is meglepődsz, hogy a metszők jönnek először. Ebben a témában is olvasgathatsz, ha már itt tartunk.
16/16 A kérdező kommentje:
5,5 hónapos!
2023. ápr. 11. 13:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!