Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Rágómaki: farokkal vagy anélkül?

Rágómaki: farokkal vagy anélkül?

Figyelt kérdés

Nagy nehezen eldöntöttem, hogy veszek egy rágómakit a fogzáshoz. Másfél hónapos kortól megy a szenvedés, lassan a 7. hónap jön és fog sehol, csak a probléma. Kipróbáltunk már hatszáz rágható cuccot, úgyhogy azt már tudjuk, mi nem praktikus. Találtam végre egy olyat, ami puhább szilikon, nincsenek rajta éles vagy hegyes részek, kellően keskeny kialakítású, de 5500 Ft. Azaz a makihoz hasonló árfekvés, ilyen erővel makit is vehetek.

Szóval eldöntöttem, hogy legyen maki, akkor meg azzal szembesültem, hogy van farkos meg farkatlan is. De azt nem írják sehol, hogy miért született meg a farkatlan kiadás, mik az előnyei. Feltételezve, hogy az született később, nemcsak lefelejtette a tervező és később pótolták… :)

2022. jan. 22. 22:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
Lol sok ezer pár hónapos gyerek személyes tapasztalatával alátámasztott. Ez igen! 😂😂
2022. jan. 24. 16:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, mi megpróbálunk empátiával fordulni a gyermekünk felé, komolyan véve az igényeit akkor is, ha ő csak pár hónapos vagy csak ideig-óráig csökkenti a kellemetlenségeit valami. Ha még erre is bedobnál valami gúnyos provokációt, ajánlom a privát üzenetet. ;)
2022. jan. 24. 20:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!