Másnál is ennyire étvágytalan fogzás ideje alatt a pici?
14 hós babám 8 hónaposan kezdett el úgy igazán fogzani, 1 éves korára kibújt 12 foga. De amióta fogzik azóta szilárd táplálékot alig fogad el. Semmilyen formában nem jó neki, se pépesen, se darabosan. Max 3 kanál és ennyi. A tápszert issza, de nem vagyok elragatattva annak a mennyiségtől sem. Múlt hónapban nem is hízott egy dekát sem.
Amióta jár (10,5 hónaposan kezdte), azóta még az etetőszékben sem akar megülni akárhogy próbálom lekötni. Sajnos előbb nem tudtam időpontot kapni a dokitól(külföldön élünk, a járvány miatt sehova semmilyen időpontot nem adnak), így jövő héten tudom vinni csak orvoshoz, hogy megvizsgálják hátha valami más áll a háttérben. Egyébként jó kedvű, állandóan megy. De kiváncsi lennék, hogy más is van-e így vagy volt-e így és hogy tudták nem agyvérzéssel túl élni ezt az időszakot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!